Spelregels

1. Deelname staat open voor meerderjarige inwoners van Nederland en België.
2. Deelname is gratis. Vul de gevraagde gegevens in en kras.
3. De bevestiging van een gewonnen prijs ontvangt u per e-mail. Neem (de telefoon met) deze e-mail naar het tuincentrum om de hoofdprijs te innen. De troostprijs is alleen geldig in de webshop.
4. Per krasactie kunt u één keer deelnemen. De volgende actie kunt u opnieuw deelnemen.
5. Prijzen zijn op naam en niet overdraagbaar.
6. Gewonnen korting of shoptegoed is niet geldig in combinatie met andere acties.
7. De gewonnen prijs is eenmalig te gebruiken. Deze is geldig van 1 t/m 30 juni 2024. De hoofdprijs is ook eenmalig te gebruiken en geldig tot 30 dagen na ontvangst van de bevestigingsmail.
8. Prijzen worden niet in geld uitgekeerd. Kortingsbonnen en shoptegoed zijn niet inwisselbaar voor frisdrank en cadeaukaarten. Als voor korting een minimale bestedingswaarde geldt, tellen de volgende producten niet mee: frisdrank en cadeaukaarten.
9. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.
10. Bij onduidelijkheid of twijfel over de winnaar beslist het tuincentrum. Deze beslissing is bindend.
11. Wij mogen de actie op ieder moment direct en zonder een reden op te geven afbreken, beëindigen of de spelregels wijzigen.
12. Als wij fraude of anderszins ontoelaatbaar of onrechtmatig gedrag vermoeden of constateren, mogen wij u uitsluiten van deelname.
13. Wij (en door ons ingeschakelde derden) zijn nooit aansprakelijk voor directe of indirecte schade, die komt door deelname aan de actie of niet bereikbaar zijn van de internetserver, netwerk-, hardware- of softwarestoringen, tenzij schade het gevolg is van grove nalatigheid of opzettelijk handelen, waarvoor wij verantwoordelijk zijn.
14. Hebt u een vraag, stuur dan een e-mail naar marketing@grsretail.nl.
15. Voor Nederlandse deelnemers geldt het volgende: Onze krasacties voldoen aan de Nederlandse Gedragscode promotionele kansspelen 2014. Bent u van mening dat deze actie niet voldoet aan deze gedragscode, stuur dan een e-mail naar marketing@grsretail.nl. We reageren zo snel mogelijk.
Als u niet tevreden bent over onze afhandeling van uw klacht, kunt u een klacht indienen bij de kansspelautoriteit. Zie https://kansspelautoriteit.nl/

GRS Retail B.V.
Rijneveld 153, 2771 XV Boskoop
Openingstijden: Maandag tot en met vrijdag: 09.00-17.00 uur
Telefoon: +31 (0)172 - 219 202
E-mailadres: marketing@grsretail.nl
KvK-nummer: 56480334
BTW-nummer: NL852145822B01